• Product</br>Quality Product</br>Quality

    Kualitas Produk

    Kita nyoba sing paling apik kanggo ndhukung layanan dodolan cepet kanggo klien ing luar negeri produk kelas kapisan ing dunyaWaca liyane
  • OUR</br>STRENGTHS OUR</br>STRENGTHS

    KANGGO

    Produk duwe kualitas apik lan kredit supaya bisa nyiyapake akeh kantor cabang lan distributor ing negara kasebut.Waca liyane
  • PRODUCT</br>CERTIFICATE PRODUCT</br>CERTIFICATE

    PRODUKTIFIKAT

    Kita wis ISO sertifikasi. lan syarat keamanan CE.Waca liyane

Hebei Monteono Machinery Technology Co., ltd.

Wis ngasilake palu hidrolik luwih saka sepuluh taun. Iki minangka wiwitan proses sing fokus ing keamanan ing saben proses
Sinau Luwih Luwih

FITURPRODUK

  • Years</br>
Of Experience Years</br>
Of Experience

    10

    Pengalaman Taun
  • Annual </br>
Output Value Annual </br>
Output Value

    $ 1.000.000

    Nilai Output Tahunan
  • Countries we
</br>have exported to Countries we
</br>have exported to

    7

    Negara sing wis diekspor
  • Year</br>Established Year</br>Established

    2018

    YearEstablished

Paling Anyar Warta

GOLEK KITA

  • 1

    LEMBAR KARYA

  • 2

    NGALAMI Lan Keahlian

  • 3

    GO Tangan Tangan

Pethel dipasang excavator macem-macem operasi nggunakake

1, teknologi operasi excavator Pisanan kanggo konfirmasi kahanan sekitar. Operasi rotary, ngubengi alangan, medan kanggo ngerti skor, operasi sing aman; operasi, kanggo ngonfirmasi trek arah ngarep lan mburi, supaya ora kena pengaruh utawa pengaruh; coba ora menehi drive final nalika ngadhepi arah penambangan, yen gampang ngrusak motor utawa selang; operasi, kanggo mesthekake trek sing bener ing kontak lengkap karo lemah, nambah stabilitas dinamis mesin sing lengkap. 2, metode penambangan efektif Nalika silinder ember lan hubungan antara rod ember, silinder lan rod ember nyebrang dadi 90 derajat, tenaga penggalian maksimum; untu ember lan lemah kanthi sudut 30 derajat, tambang paling apik yen minimal resistensi nglereni lemah; nganggo penggalian rod ember, ...

Pemecah hidrolik lan palu rock bisa digunakake kanthi bener

1. Pasukan risak sing tepat Kanggo ngremekake efektif, pemecah hidrolik nggunakake gaya risak sing cocog. Yen gaya risak ora cukup, mula energi palu piston ora bakal dadi kerikil sing efektif; Kanthi cara iki, gaya counter pasukan palu bakal ditularake menyang awak pemutus rock lan lengen gedhe saka excavator / loader, saengga bisa ngrusak bagean kasebut. Excavator / loader, ing tangan liyane, kasus angkat tangan sing amba, yen kekuatan tusukan gedhe banget lan, nalika rusak, mesin kasebut bisa uga ana ing kerikil tiba-tiba miring, palu, palu amarga watu sing atos bisa nyebabake kerusakan palu sing rusak , operasi tempur, kanthi kahanan geter uga bakal nyebar menyang crawler excavator roda, kudu nyingkiri ing kahanan kaya ngono. Dadi, sajrone operasi mogok, kudu digatekake ...

pangopènan pemutus hidrolik

Saben 8 jam kerja utawa sapisan dina, dibutuhake inspeksi nduwurke tumpukan. Barang-barang prakiraan kalebu: • bolt, bocor minyak, bagian rusak, bagean rusak lan bagean rusak • priksa kahanan alat kerja • guncang saben anggota • priksa kabeh kahanan sistem hidrolik • mriksa krenjang kanggo bolt utawa bolt sing ilang • priksa kahanan garis lan sendi hidrolik • priksa flange hidrolik kanggo torsi sing cocog • priksa batang bor lan bushing ngisor kanggo nyandhang • ganti bagean rusak utawa rusak sadurunge dienggo palu Priksa telung item ing ngisor iki saben 10 jam kerja utawa seminggu sepisan 1) mriksa piranti hidrolik • mriksa garis hidrolik kanggo karusakan utawa nyandhang • mriksa sendhi hidrolik kanggo karusakan utawa bocor • mriksa selang koneksi kanggo karusakan utawa nyandhang ... mriksa ...

produsen pemutus hidrolik nuduhake aplikasi palu hidrolik ing scraper cilik

Scraper cilik lan palu hidrolik dikombinasikake kanggo nggayuh tujuan mesin multi-tujuan. Gagasan utama yaiku nggunakake sistem hidrolik saka scraper cilik dhewe kanggo nyetel posisi palu (kalebu imbuhan dhuwur lan penyesuaian Angle), lan ing wektu sing padha nambah set pipa energi hidrolik palu kanggo nggarap palu. Tandha buku2, program retrofit kanggo palu patah anyar, nggunakake sistem scraper 0.75 kanthi cepet tanpa ngrusak struktur asline. Lengan gedhe saka scraper cekak banget kanggo nyetel posisi palu sing pecah, saengga set lengan amba sing ditambahi bakal ditancepake kanggo nyetel dhuwur palu sing rusak. Jalur minyak pembuangan dipindhah menyang lengen ngisor sawise mod ...

Kabar pengisian daya nitrogen

Napa nambah nitrogen? Nitrogen ing palu remuk nggunakake Palu crushing hidrolik kanggo nyimpen energi sing isih ana lan energi recosting piston sajrone mogok sadurunge, lan ngeculake energi sekaligus sajrone mogok liyane kanggo nambah kemampuan mogok. Cekakipun, efek nitrogen yaiku kanggo nambah energi mogok. Mula, jumlah nitrogen langsung nemtokake kinerja palu penghancur. Pira wae nitrogen sing kudu ditambahake? Sepira jumlah nitrogen sing kudu ditambahake, iki minangka keprihatinan akeh penggalian. Nambah nitrogen sing ditambah, tekanan tekanan ing piranti panyimpenan energi, lan tekanan kerja optimal piranti panyimpenan energi bakal beda-beda miturut spesifikasi lan model palu remuk lan diffe ...

  • Pethel dipasang excavator macem-macem operasi nggunakake

  • Pemecah hidrolik lan palu rock bisa digunakake kanthi bener

  • pangopènan pemutus hidrolik

  • produsen pemutus hidrolik nuduhake appli ...

  • Kabar pengisian daya nitrogen