Babagan Kita

Babagan Kita

Kita duwe pengalaman luwih saka 10 taun ing palu hidrolik

Hebei Monteono technology technology Co., Ltd.Dumunung ing ROOM 1705, BLOCK B, JINYE BUILDING, NO.282 ZHUHE ROAD HANSHAN DISTRICT, HANDAN CITY, HEBEI, Kami minangka perusahaan klompok, utamane melu Pethel hidrolik lan produk pendukung. Kita duwe pengalaman kerja 10 taun. Produk utama kalebu palu hidraulik, pahat, endhas mburi, endhas, piston, semak, pin rod, pin kunci, pahat, jaket, blok silinder ndhuwur lan ngisor, minyak segel, lsp 

11111

11111

Apa sing Kita Laku

Perusahaan kita duwe palu saka jinis cilik nganti jinis gedhe, kanthi seri sing akeh, model lengkap, palu sing cocog kanggo bangunan perusak, rusak dalan, penambangan, pecah batu lan papan konstruksi liyane,
Kita melu kabeh jinis komunikasi teknis lan kerja sama kanthi aktif, Kangge, kita wis nggawe citra lan ide kerjasama sing apik yaiku daya tarik kesadharan kanggo kerajinan lan misuwur dening akeh media, web, Kita mesthi ngetrapake ide perusahaan babagan kualitas apik, reputasi dhuwur, promosi merek nasional.

Napa Pilih Kita

Kaluwihan

Produk duwe kualitas apik lan kredit supaya bisa nyiyapake akeh kantor cabang lan distributor ing negara kasebut.

Layanan

Apa wis adol utawa sawise adol, kita bakal menehi layanan paling apik kanggo menehi katrangan lan nggunakake produk kanthi luwih cepet.

Kualitas Banget

Perusahaan khusus nggawe peralatan kinerja tinggi, kekuatan teknis sing kuat, kemampuan pangembangan sing kuat, layanan teknis sing apik. 

Ing konstruksi proyek kasebut, kaluwihan saka pembongkaran beton lan operasi tambang luwih jelas. Perusahaan kasebut mesthi nggawe kualitas produk minangka urip perusahaan, kanthi filsafat bisnis "tulus, pragmatik, pangembangan", kanggo terus nggawe nilai kanggo nggayuh tujuan kanggo para pelanggan, nggawe konstruksi inspirasi, ngembangake pasar kanthi kualitas lan layanan sing apik, kanggo pangembangan merek, kanggo entuk entuk manfaat bebarengan lan win-win karo pelanggan. 

Kita ngasilake macem-macem pahat, nanging uga miturut gambar pelanggan kanggo produksi.

- Kita nyoba sing paling apik kanggo ndhukung layanan dodolan cepet kanggo klien ing luar negeri produk kelas kapisan ing dunya