Kabeh Model Sealing O-Ring Pompa Hidrolik Silinder Hammer segel Pethel Mutu Nggunakake Kanggo Excavator Hidrolik Breaker

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Kahanan:
Anyar
Industri sing ditrapake:
Toko Perbaikan Mesin, Pakaryan Konstruksi, Energi & Pertambangan
Sawise Layanan Garansi:
Dhukungan online
Lokasi Layanan Lokal:
ora ana
Lokasi Showroom:
ora ana
Papan Asal:
China, Hebei, China (Daratan)
Jeneng:
Monteono
Garansi:
1 taun, 1 Taun
Layanan Purna Jual Kasedhiya:
Instalasi lapangan, komisioning lan pelatihan, Layanan perawatan lan perbaikan lapangan, Suku cadang gratis, Instalasi lapangan, komisioning lan pelatihan
Aplikasi:
Penggali
Bahan:
Karet
Werna:
ireng, biru, kuning utawa minangka panjaluk
Kualitas:
Jaminan Dhuwur
Paket:
Karton Kayu
Pangiriman:
Sajrone 15 Dina
Sertifikasi:
ISO9001: 2008
Kemampuan Pasokan
Kemampuan Pasokan:
3000 Set / Set saben Sasi
Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan
Seal Kits Inner minangka kertas bergelombang kanthi film bisa nyusut. Outer minangka karton kanthi film sing dibungkus utawa miturut kebutuhan pelanggan.
Pelabuhan
Tianjin Xingang

Tuladha Gambar:
package-img
package-img
Wektu Lead :
Jumlah (Sets) 1 - 500 > 500
Est. Wektu (dina) 15 Kanggo dirembug
Katrangan Produk

Kabeh Model Sealing O-Ring Pompa Hidrolik Silinder Hammer segel Pethel Mutu Nggunakake Kanggo Excavator Hidrolik Breaker

manual peoduct
Bobot
0,4 kg / set
Ukurane
Standar
Wangun
O-RING
Materi
NBR, POM, PTFE, PU, ​​NYLON, IRON, FENOLIK, lsp
Werna
Biru, Kuning, Ijo, Coklat, Ireng, Perak, utawa sing disenengi
 
 
Cocog kanggo merek
SOOSAN, FURUKAWA, ATLAS,COPCO, NPK, INDECO, MKB, BLT, KRUPP,
RAMMER SANDVIK, MONTABERT, MIRACLE,
BOUBLE DOUBLE, TOKU, DAEMO, COMET, HANMA, MSB, GENERAL BREAKER, EVERDIGM, SEHAN DAHE, HT-TECH, HENYAK, TOYO, OKADA, MSB, EDT
Show Produk

 

Kaluwihan:

 

1. Luwih saka 10 taun pengalaman industri.

2. Kualitas apik.
3. Simpenan Gedhe.
4. Regane murah.
5. Dhukungan supaya OEM / ODM.
6. Tingkat teknis kelas pertama.
7. Layanan purna jual sing sampurna.

 

Produk liyane
Pengepakan & Pengiriman
Compamy Kita

Pegawe kita

Pabrik kita

Tim kita

Kantor kita

Sertifikasi
Layanan Kita

Layanan Pra-Penjualan:
* Dhukungan penyelidikan lan konsultasi.
* Dhukungan tes sampel.
* Deleng Pabrik kita.

Layanan Purna Jual:
* Latihan cara instal mesin, latihan cara nggunakake mesin.
* Insinyur kasedhiya kanggo mesin layanan ing jaban rangkah.

Hubungi Kita

Yen sampeyan duwe pitakon, kirim email menyang kami. Email bakal dijawab ing 12jam.

Kita pengin sampeyan seneng karo tuku, coba takon!

Yen sampeyan kasengsem karo produk utawa perusahaan kita, kontak karo kita tanpa ragu-ragu.

FAQ

P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A: We are pabrikan.


P: Suwene kiriman sampeyan?
A: Tanggal pangiriman tepat wektu miturut kebutuhan pelanggan.

P: Kepiye cara ngontrol kualitas?
A: Kita duwe sistem QC sing ketat ing saben tahap produksi, kayata tes dimensi, tes atose, tes komposisi kimia, tes UT, tes metalografi, properti mekanik lan liya-liyane.

P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: 30% T / T sadurunge, saldo sadurunge dikirim.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita