Pabrik Langsung Jual pipa baja pemutus hidrolik SB81 kanggo excavator

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Papan Asal:
Cina
Garansi:
Ora kasedhiya
Layanan Purna Jual Kasedhiya:
Dhukungan online
Aplikasi:
Lampiran excavator
Werna:
Panjaluk Pelanggan
Kahanan:
100% anyar
Panggunaan:
Pemecah hidrolik
Packing:
Kasus Kayu
MOQ:
1 Piece
Fitur:
Durabilitas Dhuwur
Pangiriman:
5-15 Dina
Industri sing ditrapake:
Karya konstruksi, Energi & Penambangan
Kemampuan Pasokan
Kemampuan Pasokan:
5000 Potongan / potongan saben Sasi
Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan
kanthong plastik, kothak kayu, karton
Pelabuhan
Tianjin

Tuladha Gambar:
package-img
package-img
Wektu Lead :
Jumlah (Potongan) 1 - 10 > 10
Est. Wektu (dina) 7 Kanggo dirembug
Katrangan Produk
Pabrik Langsung Jual pipa baja pemutus hidrolik SB81 kanggo excavator 
Kita Produsen alat pemotong hidrolik / palu lan alat ganti kanggo pemecah hidrolik saka Soosan, Indeco, NPK, Toyo, Furukawa, Montabert, Rammer, MSB lsp.

Bagéan pemecah hidrolik sing ana ing ngisor iki yaiku: endhas, endhas mburi, silinder, alat pahat, kit segel, piston, diafragma, grumbul dorong, grumbul dering, tutup ngarep, pin rod / pin chisel, stop stop, akumulator, liwat bolt, bolt sisih, braket, bantal ndhuwur, ngisor bantal, damper dll.
                           Model sing Bisa Ditrapake
                                 Merek sing Ditrapake

Fitur Utama

1. Bahan baku sing dipilih - baja tahan beban tugas berat sing berkualitas tinggi

2. Sistem hidrolik-gas, nambah stabilitas

3. bagean nyandhang kualitas lan awet

4. Pabrik manufaktur canggih, dikenalake saka Korea Selatan

5. Frekuensi energi lan dampak dhuwur (kinerja dhuwur)

6. Unit hidrolik sing dioptimalake kanthi kinerja dhuwur

7. Pangopènan sing sithik, kurang rusak, suwene nggunakake umur

Gambar rinci
                            Aplikasi Produk
Produk sing gegandhengan
Pahat Pecah Hidrolik
Klik ing kene kanggo ndeleng rincian
Kit Seal Hidrolik
Klik ing kene kanggo ndeleng rincian
KOPI SHAFT
Klik ing kene kanggo ndeleng rincian
Pengepakan & Pengiriman
Pengepakan
1. Packing Case Kayu / Kertas, palet, nglindhungi film, sabuk lembaran.
2. Kemasan OEM sesuai karo kebutuhan pelanggan.
Kiriman
1. Kanthi pelabuhan Tinajin segara regane udakara jam 15-30 dina.
2. Kanthi Express (DHL, UPS, TNT) sakedhik udakara 3-7 dinten.
Bayaran
1. Pesenan cilik lan nyoba 100% pambayaran lengkap.
2. Pesenan gedhe kanthi 30% TT sadurunge lan 70% tumrap BL.
FAQ
P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A: Kita pabrik.

P: Suwene kiriman sampeyan?
A: Umume 5-10 dina yen barang wis kasedhiya. utawa 15-20 dina yen barang ora ana ing stok, miturut jumlah.

P: Apa sampeyan nyedhiyakake conto? iku gratis utawa ekstra?
A: Ya, kita bisa menehi conto kanthi gratis nanging ora mbayar biaya pengiriman.
P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: Pembayaran <= 1000USD, 100% sadurunge. Pembayaran> = 1000USD, 30% T / T sadurunge, saldo sadurunge dikirim.

Kirimake rincian pitakon ing ngisor iki, banjur klik"Kirim" Saiki! ↓↓↓↓↓↓


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita