FURUKAWA HB1200 Hidrolik Breaker Seal Kit Hammer kanggo silinder hidrolik excavator

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Industri sing ditrapake:
Karya konstruksi, Energi & Penambangan
Papan Asal:
Hebei, China
Jeneng:
MTON
Garansi:
1 Taun
Layanan Purna Jual Kasedhiya:
Dhukungan teknis video, Dhukungan online
Werna:
ireng, biru, kuning utawa minangka panjaluk
Fitur:
Resistensi Minyak
Bahan:
Karet
Aplikasi:
digunakake kanggo excavator
Wektu kiriman:
ing 10 dina
Packing:
Kantong plastik, kothak kertas
Atose:
25-90 dharat
Gaya:
O ring Dering karet bunder
Standar utawa Ora standar:
Standar
Suhu:
-25-200 ℃
Kemampuan Pasokan
Kemampuan Pasokan:
10000 Set / Set saben Sasi
Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan
Seal Kits Inner minangka kertas bergelombang kanthi film bisa nyusut. njaba yaiku karton kanthi film sing dibungkus utawa miturut sarat cusomer
Pelabuhan
Tianjin Xingang
Wektu Lead :
Jumlah (Sets) 1 - 500 > 500
Est. Wektu (dina) 15 Kanggo dirembug
Katrangan Produk

Jeneng: FURUKAWA HB1200 Hydraulic Breaker Seal Kit Hammer kanggo silinder hidrolik excavator

Model: SH200, SH400, SH700, SH18G, SH20G, SH30G, SH35G, SH40G, SB30, SB35, SB40, SB43, SB45, SB50,
SB60, SB70, SB81, SB81NSB100, SB121, SB130, SB151
Bobot: 0,05-0,5KG / set
Bahan: NBR / HNBR / FKM / VITON / PTFE / PU / PA / IRON uga duwe PU O-Ring
Werna: OEM
Kapasitas Produksi: 10000 Set / Sets saben Sasi

Merek sing gegandhengan

SOOSAN, FURUKAWA, ATLAS COPCO, NPK, INDECO, MKB, BLT, KRUPP, RAMMER SANDVIK, MONTABERT, MIRACLE,

BOUBLE DOUBLE, TOKU, DAEMO, COMET, HANMA, MSB, GENERAL BREAKER, EVERDIGM, SEHAN DAHE, HT-TECH, HENYAK, TOYO, OKADA, MSB, EDT

Seri gegandhengan

Barang
Model
SOOSAN
SB70, SB81, SB81N, SB100, SB121, SB130, SB151, SH200, SH400, SH700, SH18G, SH20G, SH30G, SH35G, SH40G, SB30, SB35, SB40, SB43, SB45, SB50, SB60
FURUKAWA
HB05R, HB1G, HB2G, HB3G, HB5G, HB8G, HB10G, HB15G, HB20G, HB30G, HB40G, HB50G, F-1, F-2, F-3, F-4, F-5, F-6, F- 9, F-12, F-19, F-20, F-22, F-27, F-35, F-45, HB100, HB200, HB700
INDECO
MES121 / 150, MES180 / 181/200, MES300 / 301/350/351, MES451 / 521/550 / HB5, MES601 / 621/650, HB8, / MES1200 / HB12, MES1500 / HB19, MES1750 / 1800, MES2000 / HB24 , MES2500, MES3000, MES3500, MES4000, MES5000, MES7000, MES8500, MES12000
ATLAS
MB500, MB700 / 800, MB1000, MB1200, MB1500, MB1700, HB2000, HB2200, HB2500, HB3000, HB4200, TEX75 / 80 / 100H / HS, TEX110H / HS, TEX180H / HS, TEX200H, TEX250H1, TEX400H / HS, TEX600 / 700 / 900H / HS, TEX1400H / HS
NPK
H08X, H1XA, H2XA, H3XA, H4X, MB5X / 6X, H7X, H8XA, H9X, H10X, H10XB / 10XE, H11X / 14X, H12X, H16X, H20X / 20XE, H12X / E212, H1
MKB
MKB500, MKB800, MKB900, MKB1200, MKB1400, MKB1500, MKB1600, MKB1700, MKB2000, MKB2500
BLT
BLT20, BLT30, BLT40, BLT50, BLT60, BLT80-1, BLT80-2, BLT81, BLT100, BLT160, BLT190
KRUPP
HM45, HM50 / 55, HM60 / 75, HM85, HM130 / 135, HM170 / 185, HM200, HM300 / 301/305, HM400 / 401, HM550 / 560CS, HM580, HM600 / 601, HM700 / 702/705, HM710 / 720CS, HM800, HM900 / 901/902, HM950 / 960CS, HM1200, HM1300 / 1500CS, HM1800 / 2000CS, HM2200 / 25
RAMMER
S21, S20 / 22, S23 / D30, S24, S25, S26, S29, S52, S54 / D60, S55, S56 / D70, S82, S83 / D110, S84, S86, ROX100, ROX400, ROX700, E64, E66, E68, G80, G100, G120
MONTABERT
BRH30, BRH40, BRH45, BRH60, BRH76 / 91, BRP100, BRP130, BRP125, BRH250, RH501, BRH620, BRH625, BRH750, BRV32
TOKU
TNB1E, TNB2E, TNB4E, TNB5E / 6E, TNB7E / 8E / 10E, TNB13E, TNB14E / 16E, TNB22E
DAEMO
DMB03, DMB04, DMB06, DMB4000, DMB5000, S150-V, S500-V, S900-V, S1300-V, S1800-V, S2200-1, S2200-2, S2500, S3000 / 3600/45
GB
GB1T, GB2T, GB3T, GB4T, GB5T, GB6T, GB8T, GB8AT, GB11T, GB14T, GB170E, GB220E, GB290E / 300E, GB400E
TOYO
THBB71, THBB101, THBB301, THBB401, THBB801, THBB1400, THBB2000
OKADA
OUB301, OUB302, OUB303, OUB305, OUB308, OUB310, OUB312, OUB316, OUB318, UB8, UB11, UB14

Jinis sing cocog

Rincian produk

Pangolahan lan Teknologi

Kaluwihan

1. Luwih saka 10 taun pengalaman industri.

2. Kualitas apik.

3. Simpenan Gedhe.

4. Regane murah.

5. Dhukungan supaya OEM / ODM.

6. Tingkat teknis kelas pertama

7. Layanan purna jual sing sampurna

Produk liyane
Pengepakan & Pengiriman
Perusahaan Kita

Pabrik kita

Pegawe kita

Kantor kita

Tim kita

Sertifikasi
FAQ

P: Kepiye supaya pesen?

Hubungi karo aku liwat Email, Wechat, Tel utawa Skype kanggo katrangan lengkap babagan produk kita. Utawa critakake panjaluk sampeyan lan aku bakal nawakake miturut sarat sampeyan.

Sawise sampeyan konfirmasi, aku bakal ngirim PI kanggo mbayar.

P: Kepiye cara ngasilake?

Kita bisa ngasilake miturut jinis segel lan ukuran.
yen sampeyan butuh bagean khusus, kita bisa ngasilake miturut gambar lan conto.

P: Kepiye ngirim?

 Kanggo pesenan sithik, kita bakal ngirim kanthi ekspres, kayata DHL, FEDEX, UPS, TNT. Dsb
Kanggo pesanan gedhe, kita bisa ngirim liwat udara utawa liwat kapal.

P: Kepiye carane mbayar?

 

Kita nampa: T / T, PAYPAL, WESTERN UNION utawa L / Cas biasane, pambayaran sadurunge 30% sadurunge.
Informasi liyane hubungi Ivy Zhang 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita