INDECO MES121 / 150 Segel Penggantian kanggo Kit Pethel Hidrolik Silinder Hidrolik Break Hammer Seal Kit

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Garansi:
Ora kasedhiya
Layanan Purna Jual Kasedhiya:
Dhukungan online
Industri sing ditrapake:
Karya konstruksi, Energi & Penambangan
Werna:
Biru, Kuning, Ijo, Coklat, Ireng, Perak, lsp
Fitur:
Resistensi Minyak
Bahan:
Karet
Aplikasi:
digunakake kanggo excavator
Wektu kiriman:
ing 10 dina
Packing:
Kantong plastik, kothak kertas
Gaya:
O ring Dering karet bunder
Standar utawa Ora standar:
standar
Atose:
25-90 dharat
Suhu:
-25-200 ℃
Kemampuan Pasokan
Kemampuan Pasokan:
10000 Set / Set saben Sasi
Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan
Seal Kits Inner minangka kertas bergelombang kanthi film bisa nyusut. njaba yaiku karton kanthi film sing dibungkus utawa miturut sarat cusomer
Pelabuhan
Tianjin Xingang
Wektu Lead :
Jumlah (Sets) 1 - 500 > 500
Est. Wektu (dina) 15 Kanggo dirembug
Katrangan Produk
Jeneng Bagian
Seal Kit, Kit Perbaikan, Kit Layanan
Model Mesin
MES1750
Materi
NBR, POM, PTFE, PU, ​​NYLON, IRON, FENOLIK, lsp
Ukurane
Standar
Werna
Biru, Kuning, Ijo, Coklat, Ireng, Perak, lsp
Bobot
0,4 kg / set

Seri Cocog:

BUGER SEAL KIT:

SOOSAN: SB10, SB20, SB30, SB35, SB40, SB43, SB45, SB50, SB60, SB70, SB81, SB81N, SB100, SB121, SB131, SB140, SB151

FURUKAWA: HB3G, HB5G, HB8G, HB10G, HB15G, HB20G, HB30G, HB40G, HB50G, F01, F02, F03, F04, F05, F06, F09, F12, F19, F22, F35, F45, FXJ225, FXJ275, FXJ375, FXJ475

DAEMO: S500, S700, S900, S1300, S1800, S2000, S2200, S2300, S2500, S3000, S3600, DMB140, DMB210, DMB230, DMB250, DMB300, DMB360, ALICON140, ALICON210, ALICON230

SAGA: MSB120, MSB200, MSB210, MSB250, MSB500, MSB550, MSB600, MSB700, MSB800

SANDVIK: BR2155, BR2214

JCB: HM360, HM380, HM390, HM550, HM560, HM1180, HM2180, HM1560Q, HM1760Q

NPK: NPK2XB, NPK2X, H-3X, H-3XA, H-4X, 4X, H-6XA, H-5X, H-6X, H-7X, H-8X, 8XA, 8XB, H-9X, H- 10X, H-10XB, H-10XE, 11X, 11XB, H-12XB, 12XB, H-12X, 12XE, H-14X, 14X, H-15X, H-16X, 16XB, 20XB

ATLAS COPCO: MB500, MB700 / 750, MB800, MB1000, MB1200, MB1500, MB1600, MB1700, HB2000, HB2200, HB2500, HB3000, SB450, SB452, SB552, EC135T

KONAN: MKB500, MKB800, MKB900, MKB1200, MKB1300, MKB1400, MKB1500, MKB1600, MKB1700, MKB1800

KRUPP: HM550, HM560, HM720, HM960, HM950, HM1000, HM1300, HM1500, HM2100, HM2200, HM2500

OKADA: UB8A, UB10, UB11A, OUB302, OUB305, OUB306, OUB308, OUB312A, OUB312B, TOP100, TOP200, TOP205, TOP210, TOP2600, TOP3600

MONTABERT: BRV43, BRV45, BRV53, BRV55, BRV32, BRV1200, BRH125, BRH501, BRH750, XL1700

INDECO: MES1500, MES1800, MES2000, MES2500, MES3000, MES3500, MES4000, MES5000

RAMMER: E63, E64, E65, E66, E68, G80, G100, G120, G130, S23, S55, S54, S86

KOMAC: TOR23, TOR26, TOR36, KB2000, KB3000, KB3500, KB3600, KB4200, KB5000

KOMATSU: JTHB100, JTHB150, JTHB190, JTHB230, JTHB310

TOKU: TNB4E, TNB2E, TNB5E / 5M, TNB6E / 6M, TNB7E, TNB13E, TNB14E, TNB150, TNB151, TNB230, TNB190, TNB310

EDT: EDT1200, EDT1600, EDT2000, EDT2100, EDT2200, EDT3000, EDT3200, EDT3500, EDT4500

 

SEAL EXCAVATOR KIT:

ARM CYL 'SEAL KIT BOOM CYL' SEAL KIT BUCKET CYL 'SEAL KIT CENTER GABUNG KIT CONTROL VALVE KIT SWING MOTOR KIT SWING DEVICE KIT TRACK MOTOR KIT TRACK DEVICE KIT UTAMA PUMP KIT GEAR PUMP KIT TRACK ADJ KIT PILOT VALVE

 

Rincian produk

Pangolahan lan Teknologi

Kaluwihan

1. Luwih saka 10 taun pengalaman industri.

2. Kualitas apik.

3. Simpenan Gedhe.

4. Regane murah.

5. Dhukungan supaya OEM / ODM.

 

6. Tingkat teknis kelas pertama


7. Layanan purna jual sing sampurna

Produk liyane
Pengepakan & Pengiriman
Perusahaan Kita

Pabrik kita

Pegawe kita

Kantor kita

Tim kita

Sertifikasi
FAQ

P: Kepiye supaya pesen?

Hubungi karo aku liwat Email, Wechat, Tel utawa Skype kanggo katrangan lengkap babagan produk kita. Utawa critakake panjaluk sampeyan lan aku bakal nawakake miturut sarat sampeyan.

Sawise sampeyan konfirmasi, aku bakal ngirim PI kanggo mbayar.

P: Kepiye cara ngasilake?

Kita bisa ngasilake miturut jinis segel lan ukuran.
yen sampeyan butuh bagean khusus, kita bisa ngasilake miturut gambar lan conto.

P: Kepiye ngirim?

 Kanggo pesenan sithik, kita bakal ngirim kanthi ekspres, kayata DHL, FEDEX, UPS, TNT. Dsb
Kanggo pesanan gedhe, kita bisa ngirim liwat udara utawa liwat kapal.

P: Kepiye carane mbayar?

 

Kita nampa: T / T, PAYPAL, WESTERN UNION utawa L / Cas biasane, pambayaran sadurunge 30% sadurunge.

Informasi liyane hubungi Ivy Zhang.  


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita