MES2500 MES3000 MES3500 MES4000 breaker rock hidrolik O-ring karet Pethel Laut Kit kanggo INDECO Excavator Breaker Cylinder

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Papan Asal:
Hebei, China
Jeneng:
Monteono
Garansi:
1 Taun
Layanan Purna Jual Kasedhiya:
Instalasi lapangan, komisioning lan pelatihan, Layanan pemeliharaan lan perbaikan lapangan, suku cadang gratis
Jeneng Produk:
Kit segel O-ring
Bahan baku:
Karet
MOQ:
1Setel
Fitur:
Awet
Kahanan:
100% anyar
Aplikasi:
Penggali Crawler
Kualitas:
Jaminan Dhuwur
Werna:
Black White Sliver Grey utawa panjaluk sampeyan
Sertifikasi:
ISO9001: 2008
Paket:
Pengemasan Seaworth Standar
Kemampuan Pasokan
Kemampuan Pasokan:
20000 Set / Set saben Sasi
Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan
Seal Kits Inner minangka kertas bergelombang kanthi film bisa nyusut. Outer yaiku karton kanthi film sing dibungkus utawa miturut sarat cusomer.
Pelabuhan
Tianjin Xingang

Tuladha Gambar:
package-img
Wektu Lead :
Jumlah (Sets) 1 - 100 > 100
Est. Wektu (dina) 15 Kanggo dirembug

MES2500 MES3000 MES3500 MES4000 breaker rock hidrolik O-ring karet Pethel Laut Kit kanggo INDECO Excavator Breaker Cylinder 

Katrangan Produk

Katrangan Produk

Dhaptar Produk
Jeneng produk Kit Seal Hidrolik
Bobot 0,04KG
Wangun

O-RING

Materi

NBR, POM, PTFE, PU, ​​NYLON, IRON, FENOLIK, lsp

Jinis Kaping pirang-pirang
Werna Biru, Kuning, Ijo, Coklat, Ireng, Perak, utawa sing disenengi
Jaminan Setahun
Seri Cocog FURUKAWA / INDECO / ATLAS / SOOSAN / NPK / MKB / KRUPP / RAMMER /

MONTABERT / TOKU / GB / DAEMO / OKADA / BLT

Lamaran

  Kauntungan Kita

 

 

1. Luwih saka 10 taun saka pengalaman industri.

2. Kualitas apik.
3. Simpenan Gedhe.
4. Rega murah.
5. Dhukungan OEM / ODM pesen
6. Tingkat teknis kelas pertama.
7. Layanan purna jual sing sampurna.

 Produk sing Dituduhake

 

Produk liyane

 

Produk liyane

 

Yen sampeyan pengin ngerti rincian liyane, sampeyan bisa klik gambar ing ngisor iki kanggo ngetik link.

 

 

 

Pengepakan & Pengiriman

 

 

 

Pengepakan & Pengiriman

 

 

Paket

1. Kita nggunakake cilik kayukanggo ngemas peralatan kanggo nglindhungi mesin. Uga suku cadang bisa dilindhungi kanthi apik.

2. Kita duwe buruh profesional kanggo mbukak kontainer. Loading Cepet.

Kiriman 1. Kita bisa nawakake sampeyan FOB, C & F, CIF kanggo memenuhi panjaluk sampeyan.
2. Kita duwe buruh dokumen lan pekerja tindak lanjut kanggo mesthekake yen kabeh langkah kiriman aman.
3. Kita duwe agen kapal profesional kanthi pengalaman sing apik kanggo mbantu sampeyan ngirit dhuwit kanggo ongkos laut lan biaya.

 

 

Perusahaan Kita

Perusahaan Kita

 

Pambuka Fokus:

   

    We are Pabrik kanggo bagean tembaga, batang mandrel, gilingan pabrik, kopling bantalan, lan bagean mesin liyane kanggo lini produksi baja, lini produksi lengkap kanggo tabung mulus, lembaran baja, baja Strip, lsp kualitas apik lan rega murah ing China. Produk kita wis diekspor menyang Korea, Vietnam, Uzbekitan, Arab Saudi, Brasil, India, Qatar lan luwih saka 10 negara lan wilayah. Kita ngupayakake dadi pimpinan industri besi lan baja.

 

Pabrik Kita

Tim Kita

 

 

 

 

 

 

Sertifikasi

Sertifikasi

 

 

 

 

FAQ

FAQ

 

P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

A: We are pabrik.

P: Suwene kiriman sampeyan?

A: Umume 5-10 dina yen barang wis stok. utawa 15-20 dina yen barang ora ana ing stok, miturut jumlah.

P: Apa syarat pembayaran sampeyan?

A: Pembayaran <= 1000USD, 100% sadurunge. Pembayaran> = 1000USD, 30% T / T ing advance , saldo sadurunge dikirim.


Yen sampeyan kasengsem karo produk utawa duwe pitakon, hubungi kami:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita