Bagian-bagian bangunan mesin dalan, kit segel pemutus Soosan SB121 tahan lama lan tahan nyandhang

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Papan Asal:
Hebei, China
Jeneng:
MTON
Garansi:
1 Taun
Layanan Purna Jual Kasedhiya:
Instalasi lapangan, komisioning lan latihan
Aplikasi:
Penggali Crawler
Bahan:
Karet
Werna:
Dibutuhake Pelanggan
Packing:
Kasus Kayu
MOQ:
100PCS
Kahanan:
100% anyar
Kualitas:
Jaminan Dhuwur
Bayaran:
T / T
Pangiriman:
Sajrone 10 Dina
Kauntungan:
Pangiriman Prompt
Kemampuan Pasokan
Kemampuan Pasokan:
50000 Potongan / potongan saben Sasi
Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan
pengepakan standar sing diekspor
Pelabuhan
Pelabuhan Tianjin utawa Shanghai
Wektu Lead :
Jumlah (Potongan) 1 - 500 > 500
Est. Wektu (dina) 15 Kanggo dirembug
Katrangan Produk
Krupp
HM45, HM50 / 60, HM60 / 75, HM85, HM130 / 135, HM170 / 185, HM200, HM300 / 301, HM400 / 401, HM550, HM560CS, HM580, HM600 / 601, HM700
RAMMER
S21, S20 / 22, ROX100, S23, S25, S26 /, ROX400, S29, S52 /, ROX700, S54 / 700, S55, S56 / 800, S82 / 1400
NPK
H1XA, H2XA, H3XA, H4X, H6XA, H7X, H8XA, H10XA
INDECO
MES350, HB5, MES553, MES621, MES1200, HB12, HB19, MES1800, HB27, MES2500
MONTABERT
BRH30, BRH40, BRH45, BRH60, BRH76 / 91, BRP100, BRP130, BRP125, BRH250, RH501, BRH620, BRH625, BRH750, BRV32
STANLEY
MB125, MB250 / 350, MB550, MB656, MB800, MB1550 MB1950 / 1975, MB30EX, MB40EX
FURUKAWA
HB05R, HB1G, HB2G, HB3G, HB5G, HB8G, HB10G, HB15G, HB20G, HB30G, HB40G, HB50G
TOKU / TOYO
TNB1E, TNB2E, TNB4E, TNB6E, TNB7E, TNB14E, TNB22EA, THBB101
OKADA
OUB301, OUB302, OUB303, OUB305, OUB308, OUB310, OUB312, OUB316, OUB318
SOOSAN
SB10, SB20, SB30, SB35, SB40, SB43, SB45, SB50, SB60, SB70, SB81, SB100, SB121, SB130, SB151
KWANGLIM
SG200, SG300, KSG350, SG400, SG600, SG800, SG1200, SG1800, SG2100, SG2500
DAEMO
DMB03, DMB04, DMB06, S150-V, S300-V, S500-V, S700-V, S900-V, S1300-V, S1800-V
HANWOO
RHB301, RHB302, RHB303, RHB304, RHB305, RHB306, RHB308, RHB309, RHB313
Produk sing Dituduhake
Perusahaan Kita
Sertifikasi Kita
Pengepakan & Pengiriman
FAQ

P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

A: Kita pabrik.

P: Suwene kiriman sampeyan?

A: Umume 5-10 dina yen barang wis kasedhiya. utawa 15-20 dina yen barang ora ana ing stok, miturut jumlah.

P: Apa sampeyan nyedhiyakake conto? iku gratis utawa ekstra?

A: Ya, kita bisa menehi conto kanthi gratis nanging ora mbayar biaya pengiriman.

P: Apa syarat pembayaran sampeyan?

A: Pembayaran <= 1000USD, 100% sadurunge. Pembayaran> = 1000USD, 30% T / T sadurunge, saldo sadurunge dikirim.
Yen sampeyan duwe pitakon liyane, coba hubungi kami kaya ing ngisor iki

Produk liyane


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita