SOOSAN / FURUKAWA Series Hydraulic Breaker Kanggo Mini Excavator Hidrolik Silinder Seal kit kanggo NOK PARKER

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Sawise Layanan Garansi:
Dhukungan online
Lokasi Layanan Lokal:
ora ana
Lokasi Showroom:
ora ana
Papan Asal:
Hebei, China
Jeneng:
MTON
Nomer Model:
SB151
Garansi:
Ora kasedhiya
Layanan Purna Jual Kasedhiya:
Dhukungan online
Industri sing ditrapake:
Mining
Excavator Cocog (ton):
15-26ton
Werna:
ireng, biru, kuning utawa minangka panjaluk
Fitur:
Resistensi Minyak
Bahan:
Karet
Aplikasi:
digunakake kanggo excavator
Wektu kiriman:
ing 10 dina
Packing:
Kantong plastik, kothak kertas
Atose:
25-90 dharat
Gaya:
25-90 dharat
Standar utawa Ora standar:
Standar
Diameter Pahat:
140mm
Kemampuan Pasokan
Kemampuan Pasokan:
20000 Set / Set saben Sasi
Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan
Seal Kits Inner minangka kertas bergelombang kanthi film bisa nyusut. njaba yaiku karton kanthi film sing dibungkus utawa miturut sarat cusomer
Pelabuhan
Tianjin Xingang

Tuladha Gambar:
package-img
package-img
Wektu Lead :
Jumlah (Sets) 1 - 100 > 100
Est. Wektu (dina) 15 Kanggo dirembug
Katrangan Produk

INDECO / FURUKAWA / MKB / ATLAS / BLT / NPK / MKB / MSB / RAMMER Series NOK PARKER Kit Seal Oli Breaker Hidrolik

Jinis
Jinis gasket (ngalangi bocor ing kahanan statis)
Jinis kemasan (ngalangi bocor ing kahanan dinamis)
Merek
PARKER LAN NOK
Kaluwihan
Sifat fisik sing apik banget ing suhu dhuwur
Transformasi permanen kompresi rendah
Kinerja dinamis sing luar biasa
Resistensi luh sing dhuwur
Tahan minyak, tahan kimia
Awet banget
Minimalisasi oilleak liwat elastisitas resistansi sing unggul
Materi
NBR, HNBR, POM, PTFE, PU, ​​NYLON, IRON, FENOLIK, lsp
Seri adol panas
FURUKAWA, INDECO, ATLAS, SOOSAN, NPK, MKB, KRUPP, RAMMER, MONTABERT, TOKU, GB, DAEMO, OKADA, BLT,TOKU, DAEMO, MSB Kit segel silinder dump hidrolik seri
Aplikasi
Excavator, Pethel, Loader Wheel, Plane Plancong, Forklift, Peralatan Tambang, Mesin Kehutanan, Level Land
Wektu pangiriman
20-30 dina kerja 
Yen sampeyan butuh informasi relay liyane, priksa situs web kita lan kontak me langsung.

JENIT KATS segel sing ana gandhengane

BAGIAN lan Jinis sing cocog

PRODUK Nuduhake

TEKNIS lan PROSESING

                           Klik kene ← kanggo kirim priksaan babagan produk iki !!!!!

Kaluwihan

1. Luwih saka 10 taun pengalaman industri.

2. Kualitas apik.

3. Simpenan Gedhe.

4. Regane murah.

5. Dhukungan supaya OEM / ODM.

 

6. Tingkat teknis kelas pertama


7. Layanan purna jual sing sampurna

Produk liyane

Pengin ngerti luwih lengkap? tulungKlik ing ngisor gambar ↓↓↓↓↓↓

Pengepakan & Pengiriman
Pengepakan
1. Packing Case Kayu / Kertas, palet, nglindhungi film, sabuk lembaran.
2. Kemasan OEM sesuai karo kebutuhan pelanggan.
Kiriman
1. Kanthi pelabuhan Tinajin segara regane udakara jam 15-30 dina.
2. Kanthi Express (DHL, UPS, TNT) sakedhik udakara 3-7 dinten.
Bayaran
1. Pesenan cilik lan nyoba 100% pambayaran lengkap.
2. Pesenan gedhe kanthi 30% TT sadurunge lan 70% tumrap BL.
Perusahaan Kita

Perusahaan perusahaan nganyari mesin lan tenaga ahli sing wis kasedhiya kanggo nyedhiyakake produk berkualitas tinggi kanggo pelanggan ing saindenging jagad.

Insinyur sing duwe pengalaman lan tim ekspor bakal njawab priksaan utawa email nalika sampeyan lagi sepisan, lan nyedhiyakake layanan profesional saka pabrik sing ngunjungi pabrik, supaya ngirim barang lan layanan sawise-penjualan.

Lan kit segel silinder dump hidrolik kita wis diekspor menyang Korea, Vietnam, Uzbekistan, Arab Saudi, Brasil, India, Qatar lan luwih saka 10 negara lan wilayah.

Sanalika, kita uga bisa menehi solusi sumber profesional ing situs nalika para pelanggan takon. Iki ngirit wektu lan biaya.

Sugeng rawuh ing pabrik kita kapan wae !!

Pabrik kita

Pegawe kita

Kantor kita

Tim kita

Sertifikasi
Layanan Kita
FAQ

P: Kepiye supaya pesen?

KLIK ING KENE kanggo kontak karo aku langsung utawa nambah Wechat, Tel utawa Skype kanggo katrangan lengkap babagan produk kita. Utawa critakake panjaluk sampeyan lan aku bakal nawakake miturut sarat sampeyan.

Sawise sampeyan konfirmasi, aku bakal ngirim PI kanggo mbayar.

P: Kepiye cara ngasilake?

Kita bisa ngasilake miturut jinis segel lan ukuran.
yen sampeyan butuh bagean khusus, kita bisa ngasilake miturut gambar lan conto.

P: Kepiye ngirim?

 Kanggo pesenan sithik, kita bakal ngirim kanthi ekspres, kayata DHL, FEDEX, UPS, TNT. Dsb
Kanggo pesanan gedhe, kita bisa ngirim liwat udara utawa liwat kapal.

P: Kepiye carane mbayar?

 

Kita nampa: T / T, PAYPAL, WESTERN UNION utawa L / Cas biasane, pambayaran sadurunge 30% sadurunge.
Informasi liyane hubungi Ivy Zhang.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita